Latest Episode
Play

Go Back   Keith and The Girl Forums Keith and The Girl Forums Talk Shite

Talk Shite General discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-08-2009, 05:26 PM   #11 (permalink)
Senior Member
 
hypercrypt's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 597
What is the preference bug?
(Offline)   Reply With Quote
Old 07-08-2009, 05:53 PM   #12 (permalink)
Senior Member
 
hayroob's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Detroitish
Posts: 1,025
Quote:
Originally Posted by hypercrypt View Post
What is the preference bug?
You set stream over 3G to on and then launch the app and start it playing then quit without stopping the stream. When you relaunch the app it will attempt to autostart to the stream and gets a false negative on the 3G stream pref. I figure things must be firing in the wrong order, need to poke at it.

I'm gonna start posting a dev only version that connects to some BS stream thats going 24 hours for people that want to fiddle with testing stuttering vs. connection speed vs. latency.

Last edited by hayroob; 07-08-2009 at 05:56 PM.
(Offline)   Reply With Quote
Old 07-08-2009, 06:15 PM   #13 (permalink)
Senior Member
 
hayroob's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Detroitish
Posts: 1,025
Just figured out that 3.1 fixed that crap with switching from developer push certs to production push certs making the app crash, woot. Now I can send my self garbage all day and not pester others.

Also figured out that the reachability implementation was firing after the defaults loading the resume streaming thing so it was defaulting to NO. Fixing now.
(Offline)   Reply With Quote
Old 07-08-2009, 06:36 PM   #14 (permalink)
Senior Member
 
hayroob's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Detroitish
Posts: 1,025
It seems like the prefs get all garbled up sometimes. Is there an easy way to make a clear out prefs button to put in my prefs bundle or do I just have to toggle things on and off when they are acting up?
(Offline)   Reply With Quote
Old 07-08-2009, 06:38 PM   #15 (permalink)
Senior Member
 
hypercrypt's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 597
What do you mean by get messed up?
(Offline)   Reply With Quote
Old 07-08-2009, 06:49 PM   #16 (permalink)
Senior Member
 
hayroob's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Detroitish
Posts: 1,025
Quote:
Originally Posted by hypercrypt View Post
What do you mean by get messed up?
They show off, but are reading in the app as on or vice versa. It happens when I'm installing/uninstalling/reinstalling a whole bunch and it's driving me nuts.


Also here's a build with the stream bug fixed (I'm pretty sure I got it), it also has a smooth jazz channel instead of KATG to you can hate fuck your ears while your testing the app. If you can install speedtest and then if you get stuttering stop the app and run speedtest and record the results.

http://katgapp.com/07-08-09-DEVKATG.com.zip
__________________
If you like the KATG app feel free to kick in some bucks (or don't)
KATGIPHONE Donation
(Offline)   Reply With Quote
Old 07-08-2009, 07:12 PM   #17 (permalink)
Senior Member
 
MaxxedMan's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Boston, MA
Posts: 223
Installed fine for me
(Offline)   Reply With Quote
Old 07-08-2009, 07:54 PM   #18 (permalink)
Senior Member
 
hayroob's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Detroitish
Posts: 1,025
Ok so for some reason when I send a push notification to my app, when it launches the notification isn't in the launchOptions dictionary. This used to work and at some point (with no changes it stopped working), did the something in the push api change? Looking at you hypercrypt.
(Offline)   Reply With Quote
Old 07-08-2009, 07:56 PM   #19 (permalink)
Senior Member
 
hypercrypt's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 597
Trying it now, then I am going to bed!
(Offline)   Reply With Quote
Old 07-08-2009, 08:18 PM   #20 (permalink)
Senior Member
 
hayroob's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Detroitish
Posts: 1,025
The problem seems to be if i do a push and then hit close and then launch the app.
(Offline)   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:06 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.1
Keith and The GirlAd Management plugin by RedTyger